Image and video hosting by TinyPic


DATO: 15.09.2014 / KLOKKESLETT: 09:27

3 kommentar(er)
Jeg har vært på instagram og der har jeg likt bilder og skrevet "NAM" ... Fortsatt har han ikke gitt lyd fra seg.. "Camilla æ vil date dæ å, du e drømmedaten min også !" .... MEN jeg fikk mobilnr'et hans på innboksen;) OG han delte gårsdagens innlegg og sa han var STOLT! Han synes dette er fette rått. Vet du hva som hadde vært FETTE RÅTT ? En date med mæ!

Det var veldig vanskelig å finne ut noe om han via Google. Men så kjenner jeg sikkert noen som kjenner han, som sikkert vil fortelle meg litt om han, hva han liker å gjøre, spise, hvordan han er og hvordan damer han liker (JEEEEEP) Da er det bare å gjøre mitt beste for å se ut og være sånn som han liker det....

 

Jeg vet i hvert fall at han liker SYKT store faste rumper... Så nå har jeg lagt en vektstang og noen vekstskiver i handlekurven slik at jeg kan squatte meg halvt i hjel. Eller kanskje jeg bare bruker alle pengene mine på rumpe implantasjon. Trist for meg at jeg ikke har stor rumpe da... Tar vell en uke før det kommer i posten, å det tar jo sikkert mer enn en uke å trene frem en rumpe .. Jeg får være jævlig sjapp så han i hvertfall har litt å se på når han tar meg på den daten ! ♥ Ikke bare den lille rompa mi... Å når jeg har trent meg en juicy ass så skal jeg tattovere Bøbben på den ! Herlig !!

 

 

 

Som dere ser så har han skrevet hjerter rundt navnet hennes... Kanskje han egentlig ikke liker store rumper MEN kanskje han bare synes hun har en fin personlighet? Neeeei, det må jo være rumpa ... ;)

 

 

 


Betenkt pia med "Rivehuse" i bakgrunnen... Kjedelig at han kun har 2 sanger på spotify, derfor takker jeg for at youtube finnes så jeg kan høre på flere av sangene som får meg så glad... Jeg må si dere en ting, jeg kommer ikke til å gi meg.. Bøbben!: den daten (drømmedaten, fine daten, med awsoome fine deg SKAL JEG HA)

 

 

 
Kommentarer

booyah
15.09.2014, kl.19:27

Bøbben har flere sanga på www.soundcloud.no å:)

lho
16.09.2014, kl.18:04

Ka mene du med ordet "sjapp" ?

17.09.2014, kl.11:36

lho: "sjapp" er det samme som rask, ramler litt dialekt her og der uten at jeg merker det ;)


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av


hits