Image and video hosting by TinyPic


DATO: 17.09.2014 / KLOKKESLETT: 15:35

0 kommentar(er)

Jeg har fortsatt ikke blitt bedt ut på drømmedaten med Bøbben. Selv om alle på facebook vil det! Jeg er jo trossalt en søt pia ;) Men jeg ser at han følger med, og at han kommenterer og liker diverse ! For eksempel så var det ett kvinnfolk som skrev at hun tror Bøbben er skremt allerede... Vet du? Han svarte på den, han er ikke redd meg enda ! Og dette kommenterte han på min blogg lenke ! Så alle kan se at han innerst inne liker det !!

 

Han har forresten fått noen kallenavn, det jeg kaller han når jeg snakker om han til andre.. «BØBBEN BABY» «BØBBEN MIN» Har forresten bestilt time hos en fotograf der jeg skal ta bilder av MEG og sende de i posten hans. Kanskje han tilogmed henger de på veggen hjemme hos seg.... eller ved senga si....

 

Det har fortsatt ikke dukket opp noen som er villige til å sladre litt om han. Bare par stykker som sier de vil hjelpe meg, men så skjer det ikke noe. Må ta saken i egne hender og få dette til!

 

 

 

«Jeg skal i hvertfall henge bilder av Bøbben over senga mi»

 

Lurer på om jeg skal ringe han! Da må jeg i såfall drikke en hel flaske vin alene .... Men det er mer romantisk med kjærlighetsbrev.. Synd jeg ikke bruker parfyme ♥(FORDI JEG LUKTER SÅ GODT UTEN)♥  Kanskje jeg kan gni det inn en plass på kroppen min i stede ... DA må han jo seriøst ta til fornuften og be meg på en date (eller tre som sagt)

 

Jeg synger om han i dusjen, har lyst å skrive en sang og lage en video til han! Den skal hete "Bøbben Baby by Camilla Milla" Hvis noen vil hjelpe meg med det så tar du bare kontakt med meg, dårlig betalt men du får det kjempe gøy siden jeg er så gøy å være med ! Hører du Bøbben Baby? Jeg finnes ikke kjedelig...

 
 

 

 

 

 

Love love love... Alt for dæ ! PS. Jeg venter fortsatt ♥

 

 

 

 

 

Kommentarer


Legg igjen en hilsenNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no


Design av


hits