Image and video hosting by TinyPic

DATO: 30.04.2014 / KLOKKESLETT: 21:57

0 kommentar(er)

Tenkte jeg skulle skryte litt! 
Jeg og Liam ble med Linda og datteren hennes Sara på fortball trening i dag. Som jeg alltid gjør når Linda skal noe.. Bøller oss med.. Vel det er små jenters trening, og vi kjedet oss. Planen var å bare se på Sara's første trening, men det endte opp med at Liam også begynner der. Eneste gutten ♥ 

 

Han fikk jo lov å trene litt med jentene og han syntes det var kjempe gøy! Så det ville han fortsette med, men ikke snakk om å begynne på noe gutte-fotball. Skjønner han godt for han kjenner mange der fra barnehagen hans og treneren som var så snill og sa han bare skulle begynne sammen med de. Fotballjenta.. eh gutten min ♥

jeg gråt nesten en skvett da han faktisk klarte å sparke ballen, og han sparket i mål flere ganger. Der satt vi mammane og jublet over de søte små! 

 

Vi har også rånet rundt med ungene og denne nydelige damen. Hun liker forresten ikke skinnhullene til Linda. Ho mener det er for ungdommer... 

 
Vi dro på butikken og handlet inn helge kos, siden vi har tatt HELG i dag. Så fikk elstemann ha overnatting av kameraten og Liam ha overnatting av venninna si Sara. De minste leker og bråker oppe på loftet, trur jeg skal si meg ferdig med bloggingen for i dag og legge dem før han ene blir overtrøtt og sur og begynner å jage venninna si hjem. 
De to andre sykler litt rundt her og de har fått dilla på Lord Audun sin låt.  

 

Go helg ;) 
DATO: 29.04.2014 / KLOKKESLETT: 13:49

4 kommentar(er)

Er du ikke deprimert nok? Gå på NAV. 

 
Jeg mistet overgangsstønaden min, helt plutselig i april ifjor. Plutselig sto jeg der uten en krone. Måtte søke livsopphold. 

 

Jeg dro på møte på NAV, fikk beskjed om at jeg må være under aktivitet for å fortsatt få overgangstønad. 
Ikke noe problem tenkte jeg, hadde jo vært på flere intervjuer, og søkt på masser av jobber uten hell. 
Jeg søkte meg på skole, tenke dette var lurt! for da kunne jeg jo fullføre utdanningen min.
Utdanningen som jeg begynte med før jeg ble mamma for første gang. 

 

Den tiden da Adrian var baby, var det ikke bare bare og fullføre skolen. Før å klare det året jeg gikk da, måtte jeg ha 6 uker sykehuspraksis. Det var helt umulig for meg med en baby. 

 

NAV var helt enige med meg, skole var tingen og også det vi kaller en "aktivitet" slik at man har rett på å motta overgangstønad, utdanningsstønad og barnetilsyn. De ga meg "lekser" på nav, det gikk ut på å komme meg inn på skolen. Jeg gjorde alt jeg måtte, kom inn og går nå på skolen.

 

Så var jeg tilbake på NAV når jeg fikk papirer på at jeg kom inn på skole. Nytt møte, tenkte at alt nå var i orden. Sendte inn søknadene mine. De ble avvist gang på gang, uansett, hadde alt av dokumenter i orden. Gjort alt NAV ba meg om. Men det ble ingen støtte til meg med to barn under utdanning. 

 

Ordnet nytt møte på NAV. Jeg gikk ut av det møte i dyp depresjon, hadde lyst å skrike !

 

Der ble jeg fortalt at toget var gått. Siden jeg alt har fått overgangstønad for min eldste gutt så får jeg ikke det lenger for yngste. Jeg hadde over ett år stønad jeg hadde rett på igjen. Som etter nye regler jeg ikke hadde rett på lengre. De mente jeg kunne selge sakene våre, jobbe ved siden av skolen eller SLUTTE på skolen.

 

Slutte på skolen? 
jeg som var så godt i gang.

 

Jobbe ved siden av skolen?
Det har jeg gjort, noen helger nå og da. blir ikke mange kronene men noe blir det. NAV derimot vil jeg skal jobbe etter skolen og i helgene. Med to barn, innleveringer, lekser og full skoledag så vet jo både du og jeg at det ikke kunne gått. Hva med ungene da? Måtte jo ansatt barnevakt, siden det ikke er kveldsåpne barnehager her. Barnevakt er ikke billig, alt jeg hadde jobbet inn hadde gått rett ut igjen.
Vell jeg er sta, de skulle bare fortelle meg at løpet er kjørt og at jeg burde slutte på skolen, for dette klarer jeg ikke og ihvertfall ikke uten hjelp av NAV. 

 

Jeg har klart meg, og jeg klarer meg, nå har jeg straks ferdig på yrkesfag. Jeg består skolen, sikkert ikke mange som hadde trua på det, men jeg består! Herlig er det. 

 

Egentlig skulle det ikke vært mulig, så mye dritt jeg har måttet gå igjennom. Ta utdanningen din før det ifølge NAV er for sent, men får null støtte om man har flere barn. Man skal leve på stipend og jobbe vedsia. Nå får jeg meg ihvertfall utdanning uansett hvor for sent det var for meg !  
 

 "LA DE RIKE BLI RIKERE OG DE FATTIGE BLI FATTIGERE" 
-Norge-  

 

 

 
DATO: 08.04.2014 / KLOKKESLETT: 14:17

0 kommentar(er)

Selger min nesten halvt år gamle parajumper jakke. Den er kun brukt en gang.
Selges for hbo 2500
Ny pris var 6000

Gi bud:)

Grunnen til at jeg selger er at den ikke var helt meg, den passet ikke meg.

Design av

hits