Image and video hosting by TinyPic

DATO: 29.11.2010 / KLOKKESLETT: 18:02

6 kommentar(er)

I dag har jeg og ungan vært alene hjemme! Så fikk jeg lyst å ordne litt som jeg har tenkt på å gjøre lenge, nemlig bytte rom! Vi har tre soverom nede på rad og di er helt like bare forskjellig mengder skap på hvert rom.
Adrian hadde rom ytterst nermest sta så han flytta vi innerst der Liam hadde rom og Liam bor nå i midten og jeg og kjetil ytterst :)
OHHF det tok på! nå har jeg styrt i timesvis og er nesten ferdig! :) ondt i hele kroppen..


Liams gamle rom


Liam sitt nye rom! :) nesten det samme ;) men bor nå i ett annet rom

 Adrian sitt gamle rom ( rotete som vanlig ;)


Adrian på plass i nytt rom.. eller nesten på plass, fortsatt litt små pjusk igjen :)

Vårt rom er ikke helt i orden enda, for har en sofa og en divan til overs! Som vi ikke har plass til mer..
Men her er ett bilde av rommet vårt før vi flyttet til nytt rom :p Advarsel! Som du ser så har vi ikke rydda der på en stund :O Hoff! men på nytt rom skal vi bli flinke ;)Liam har fine sovestillinger.. Bruker å legge han tilbake så han ligger ordentlig, men han er strax tilbake sånn han liker det :)Hoff nå er jeg sliten.. Skal slappe av mens Liam tar en lur ;)

Adios ;)
DATO: 28.11.2010 / KLOKKESLETT: 23:28

0 kommentar(er)

Nå har jeg tenkt og notert ned litt forskjellig. Adrian fyller 8 år 5. desember :D
Tenker at jeg vil gjøre noe spesielt for han på dagen, og siden det ikke finnes noen steder å dra på i Lakselv, så må det bli hjemme..

I stedet for pølser, pizza eller så, tenkte jeg å ordne Tapas! :) Kan vare så mye rart og forskjellig som unger liker, og da åsså som liam kan sitte å kose seg med.
Tenkte på grønnsaker i strimler, frukt biter, kjøttboller, pølsebiter, foccaccia brød, ostebiter, båtpoteter, eggerøre osv.. Har du noen andre forslag?

Også var det jo aktiviteter og kanskje ett tema. Kom med forslag! :)
Har noen ideer, som jeg håper kan funke om ikke anna.


I morgen skal vi dele ut invitasjonene, tilig ute siden vi alltid har vært så trege.Nå må jeg legge meg, alle tre sover ♥ Go natt
DATO: 28.11.2010 / KLOKKESLETT: 19:44

0 kommentar(er)

Noen som har tips om hvor jeg finner vintersko?? :)
Får vel ta en tur til alta før jul og handle der, Har fortsatt ikke vært på nye senteret ! Ohhf jeg er treig..

Huset vårt har vært som en fryseboks ! Har hengt tepper foran noen dører ( der det ikke finnes dører) for å holde varmen der vi oppholder oss, Fyrt som noen tullinger i begge vedovnene :) så varmt har vi jo hatt det sånn sett.

Badet har null varme for å si det sånn.. Så liam har måttet bade i en balje på kjøkkenet :) han likte godt å sitte der å plaske!Ny sveis ;) gredd nedover .. søtingen

Go natt hilsen Liam ♥

Adrian er på besøk, så han får stelle seg nnår han kommer hjem :)
DATO: 27.11.2010 / KLOKKESLETT: 17:47

0 kommentar(er)

Nå har jeg sittet å prøvd å lage header i en times tid ! :p Ikke kan jeg med redigerings programmet heller så ble litt paint og litt gimp :p må si den ble søt og fikk personlig preg uansett, men hoff for ett styr! :) For lage en skikkelig en når jeg lærer meg det..
Fikk plutselig Blogge ånden over meg! For jeg sitter alene og har det fredlig i stua, da er det bare å blogge litt :)


 

Mamma?? Jeg vet ka jeg ønsker meg til jul:) Vintersko! Jeg fryser av meg beina hvergang jeg går ut av huset ( ikke at d skjer så ofte ) :p Vet akkurat hvilke åsså ... Leita etter bilde men fant ikke..

Kjetil?? Jeg ønsker meg symaskin ;)HAHA " Now u can show the whole world why no one listens to you"DATO: 27.11.2010 / KLOKKESLETT: 16:22

1 kommentar(er)

Da har man møtt julenissen idag, eller julenissene. Var på julegateåpninga i banak, Adrian fikk godterpose av nissen, så spiste ungan muffins og grøt :) Var godt å trille ute selv om det var -15 :)Guttan våre under det "fine" Juletreet :)

Liam var kun opptatt av det Adrian satt i munnenAdrian hadde ønske om taco i kveld så vi handlet inn det, godterier og potetgull :) Så fin lørdag!<3
Ha en fin lørdag dere åsså! :D

Nå er det jul igjen ;p jippi!

Adios ;)
DATO: 24.11.2010 / KLOKKESLETT: 14:31

0 kommentar(er)

Adrian mistet en tann i går :) Så la han den i ett glass vann over nattaså kom tannfeen og ga han 10 kr ;) å guud så glad han ble.Nu har jeg faktisk sotte inne i flere dager på rad, har ikke vært i butikken engang! Bare vært hjemme og kosa meg me mine.. I dag hengte jeg og Liam opp julestjerner i noen av vinduene:) Åsså har vi baka brød, rydda og vaska klær. Har ikke hatt ork til å gå ut.. Liam har vært syk i masse dager, masse snørr og gørr, grining og hoste.. Men når har han bynt å komme seg helt :) endelig kan han leke på gulvet uten å suttre etter mamma eller pappa.
Her har Liam fiksa håret etter badinga i går :) Håret hans er så langt med krøller på toppen. Han er så god!♥

Her sitter jeg og blogger, har fortsatt ikke ordnet meg i dag.. håret i alle kanter og sminke fra i går som jeg ikke orka å fjerne før jeg la meg, hehe ja skulle ha tatt en dusj! er bare så lat disse dager, Kjetil sier jeg har gitt opp. Siden jeg ikke fikser meg:p hehe Men skal fikse meg strax =)

Vært utrulig lite blogging i det siste, har ikke gidda det heller.. Tru om det er kulda og mørketia som gjør meg sånn.. ? Får gå meg en tur så jeg får frisk luft så våkner jeg nokk:) Eller kanskje jeg sover for mye? har hørt at man blir sliten av det.. Rart.. Liam sover jo 12 timer i strekk hver natt pluss alle sine gode lurer på dagen som jeg og lurer meg med på.. Ikke rart jeg er sliten hææ ? :P
NEI Camilla kom deg ut av huset!

 

Adios ;)
DATO: 20.11.2010 / KLOKKESLETT: 14:01

7 kommentar(er)

Nytt og Bedre liv? :) hehe ja!!
Trur det er på tide å bynne med trening nå, tenkte på mrl(mage,rumpe,lår) på tirsdag og torsdag.. (hvis jeg tørr) hehe
Syns det holder egentlig, er ikke så glad i å trene.. Synd. Men hvis vi endrer kosthold og trener regelmessig og man ser resultater, så blir man vel gira ! :) Da klarer jeg vel ikke stoppe.. håper jeg..


Måtte bare legge til dette bildet ;p

Skulle hatt en matplan! med handleliste og oppskrifter.. Tips om hvordan jeg kan finne det?
DATO: 13.11.2010 / KLOKKESLETT: 16:48

2 kommentar(er)

For en herlig dag det har vært! Sykt mye sne

(tatt en anna dag fra bilen mens vi kjørte, syns det var fint) :))

Herlige unger og Kjæreste.. :) alle har vært snille i dag :p
Vært i butikkene å trilla, fiksa en sånn kabel fra pc til tv'en å, så nu kan æ se alle slags serier jeg ser på på storskjermen:)
Fikk tips om en bra side man kan se allt av serier! Elsker den sia, nu holder jeg på å se siste sesongen av fustrerte fruer og top model 15 :) Så gøy!

watch-series.com

Kjøpte ribbe i dag, så nå står den i ovnen. Førstegang jeg lager ribbe.. :) Så håper det blir bra. 
Er det tilig å lage julemat nå?? Synes du det?
Det er jo mat og di selger det i butikken nå allerede.. Såeh hvorfor ikke :p

Meg og min super Fotogene Kjæreste ;p HAHAha♥

Love u :*

Adios ;)
DATO: 13.11.2010 / KLOKKESLETT: 12:55

8 kommentar(er)

En stund sia sist jeg blogget.. Men har hatt så mye å gjøre faktisk! :) Nå tar Liam en Lur og Adrian ser en film i senga mi.. Og jeg kan sitte her å se 16 & pregnant og blogge litt i fred og ro :) Og kanskje titte innom noen nettbutikker ;)
Vi skulle egentlig til Alta i dag på shoppigtur, men orka ikke alikavel, masse husarbeid som må gjøres og det blir bare stress å kjøre 2 timer for å trø i butikker.. En anna dag..

Jeg var så heldig her en dag. jeg som har klaget så mye på dårlig lys i stua.. Bestemor ringte meg og sa jeg skulle få julegave på forhånd! Hun kjøpte den lampa som lyser opp hele rommet! Jeg ble overlykkelig:D Nå er det så lyst og fint hjemme og blir ikke så sliten i øya! Kan ikke takke henne nokk <3
Jeg ett par sko på ett bilde!! Synes faktisk di var så stilige! heheIkke sånne man ser hverdag eller jeg kunne gått me men likte di
Hva synes du om di? :)


Vell Nå skal jeg slappe av vidre og dra me Kjetil & co til banak senere å kikke:) Kanskje trille :)

Adios ;)
DATO: 09.11.2010 / KLOKKESLETT: 16:31

5 kommentar(er)

Noen som har noen tips om sider som handler om sying? og slikt. Lyst på enn hobby !Tenk på alt det fine man kan lage med en symaskin! Jeg ønsker meg en symaskin til jul! Satt å bladde i noen gamle foreldre & barn blader og alt man kan kjøpe på forkjellige nettsteder som er KJEMPE dyrt foressten, kan man jo bare lære seg å så selv hjemme :) Skal invistere meg altmulig av stoff som jeg kan sy alt jeg vil sy med. Har aldri sydd noe særlig før, men d lære man vell :)
Blir jeg flink så kan jeg vel sy klær til meg selv også! og kanskje til deg?

Adios ;)
DATO: 07.11.2010 / KLOKKESLETT: 22:52

1 kommentar(er)

Elsker henne! Hadde jeg bare kunnet kle meg som ho. :)


Hun kler ALT, ute tvil! Beundrer henne.. :)

Så henne i sisterhood of the traveling pants, la ikke så mye merke til henne der. Så bynte jeg å se Gossip Girl! Herregud jeg ble hekta :) Så bra! Har du ikke sett det så må du bare gjøre det! :)
Man kan jo kjøpe rimlige klær som ligner på det Blake (Serena) går med ;)


Disse Støvla som liksom skal være den stilen som di ho har på seg til høyre over var IKKE fine.. ligner ikke heller. Ser ut som gummistøvler hehe


Hva synes du om henne og stilen hennes?;)
DATO: 07.11.2010 / KLOKKESLETT: 20:09

0 kommentar(er)

Vi hadde barnefri i går så da kunne vi ta en tur ut :))
å det var godt med ett lite avbrek fra hverdagen å gjøre det som alle andre gjør i helgan! Var super artig ute!

I dag Sto jeg og Kjetil opp i 4 tia, dusja og ordna meg, lagde middag og bakte brød! Effektiv ;)

Har faktisk ikke vært fyllesjuk, bare litt sliten..
Deilig å slippe hodepina og angst og det som hører me ;p hehe Så må si det var en vellykka kveld me masse kjent folk ute åsså:D

Vi starta en papir rundt hode klubb  ;)
Åsså må man jo posere!! hahaJack Sparrow får seg en klipp før den store kvelden :)

Å heldigvis kom en som kunne fyre i ovnen! :) Åja han er me i klubben! :p

^^^^^^

Små guttan mine e kommet hjem og Adrian hadde me seg en film har har kjøpt.. Vi skal sette den på og slappe av hele gjengen :))

Sikkert ARTIG film! :) kos dere i kveld ;)

Adios;)
DATO: 05.11.2010 / KLOKKESLETT: 10:32

4 kommentar(er)

Kanskje det ruller inn penger i dag! :)) Da blir gjeld betalt.. Deilig.. :)
Fredag i dag, Adrian stikker til karasjok, som han gjør annenhver helg..
Grei ordning både for meg og han, og sånn har vi vel hatt det siden vi flytta til Lakselv. Adrian var vel rundt 2 år da :)


Ja så var det bare å finne på noe å gjøre i helga.. å som vanlig klarer ma ikke finne på noenting.. :( Vil flytte! Kanskje til Tromsø? :D
DATO: 04.11.2010 / KLOKKESLETT: 16:11

4 kommentar(er)Ja.. Synes dagene er lange og kjedlige. Hvertfall nå som det er kaldt, mørkt og trist :( Det finnes ikke noe å finne på på denne skitplassen. Ingenting! Finnes ikke noe man kan gjøre me ungan.. Noe som er artig for meg å.. Eller vet du  om noe kanskje?? Så si i fra til meg!!!:D
Jeg vil ha Tips om hva man ka finne på så dagene blir lysere.. Hjelp meg :)DATO: 03.11.2010 / KLOKKESLETT: 16:55

1 kommentar(er)

Disse vil jeg kjøpe meg... eller ønske meg til jul!! ;)Synes di er såå lekkre!

Ja ikke lenge til jul  nå så da er det vel lov å begynne å ønske seg litt :) Gi kjæresten noen tips er nokk ikke det dummeste jeg kan gjøre... hehe

Egentlig så er det vel best å ønske seg ting man trenger.. kjedlige ting som jeg trenger nemlig GAFFLER!

Ja skjønner ikke hvor di blir av.. hadde masse, men når er det ikke mange igjen.. :p hmm


Ønsker meg mer lys i stua.. såe over spisebordet i stua kunne jeg tenkt meg noe sånnteller bare en helt enkel vanlig gulvlampe som lyser opp i taket og lyser opp hele rommet! Eller begge deler ;)

Er egenlig mer opptatt av interiør enn i klær og sko.. Etter uka me høye hæler må dere bare godta meg som jeg er at jeg kan pynte meg når jeg drar ut, å være den som liker komfi klær dagen lang ellers :D hehe er ingen jålebukk og kommer nokk aldri til å bli det uansett.. Men å eie fine sko må være lov uansett :) Tilfelle man får lyst å gå i di en dag...

Må spise middag nu! Kommer nok mer på ønskelista mi ;D
Adios ;)
DATO: 03.11.2010 / KLOKKESLETT: 12:42

8 kommentar(er)

I går klipte jeg pannelugg på meg selv ! Hoff hva har jeg gjort ... hehe Men som sakt så er det jo bare hår og det vokser ut :) Har spenner å bruke.

Klipte først luggen rett av som dette

Heheh Var ikke pent på meg.. kan være fordi jeg har lav panne.
Syntes sjøl at æ ligna på en i lakselv.. å det var IKKE bra hehe :O

SÅ akkurat nå har jeg klipt den skrå HERREGUD! ja nå har jeg virkelig gjort det... ikke bare å sette spenner heller:p for det ble så kort.. JEG lærer aldri!
Det vokser ut ja.. men det tar tid.. Glad for at det vinter.. kan gå me lue...

Må le litt av meg sjøl.. ! så dum jeg er..
HAHAhVel nokk om håret.. I dag skal jeg være litt effektiv, skal søke bhage plass til Liam Matheo og søke litt små ting på nav faktisk.. Nå er asfalts sesongen over og vi skal se litt rundt etter ny jobb til Kjetil, søke litt her og der :) håpe på no skikkelig jobb.

I need money ...

Hvilken barnehage i lakselv burde jeg søke på? (vet det ikke er plasser nå) Han skal ikke bynne før han e rundt året uansett :)


Er det noen i lakselv som har tips om hvor det er lurt å søke jobb? SÅ rop ut :))

Adios;)

Design av

hits